Bài luận tiếng Anh về môn học yêu thích

Những kỉ niệm về tuổi học trò ngây ngô sẽ khiến bạn mỉm cười khi nghĩ về cuộc sống hối hả, bon chen hiện tại và thường thì khi điều gì đó làm mình cảm thấy thích thú, cảm hứng để viết lại dòng suy nghĩ ấy thành một đoạn văn tiếng anh sẽ cao hơn bình thường, thử đọc bài luận tiếng Anh về môn học yêu thích sau đây xem có trùng với những gì bạn nghĩ không nhé!

viet bai luan tieng anh ve mon hoc yeu thich

1.Đoạn văn viết về môn học yêu thích bằng tiếng anh

Are you know: some of people are look like so lazy guy but they are very intelligent? When I was a student, I liked studying literature, my friend liked studying geometry math because he was the more intelligent than me so much. He need’t to learn and learn,then to learn and practice in all day long the same us but he still understand that problem. For me, the literature is belong to aptitude. There three reasons make me like studying literature. The first, I am not a hard-working and intellignet person but I can study good it, I think it is the interesting and useful subject, I can express one’s idea, can write my emotion when the teacher give any title, I can talk about the more what I think: no specific rule, no limit for creation or form. The second reason: I know how is a closely laid-out literary composition, day by day, I have thought is clearer than before. Finally, when I analyse a literary work, I have to comprehend what is the mood of author, at that time. And I know that : “ Always put yourself in other’s shoes, if you feel that it hurts you, it probably hurts the person, too “ .

2.Từ vựng trong đoạn văn viết về môn học yêu thích bằng tiếng anh

–          Intelligent: in’teliʤənt: thông minh

–          Literature: [lɪtərɪtʃə]: môn văn

–          Practice: [´præktis]: luyện tập, thực hành